Purūs žali biskvitai, raudonųjų uogų įdaras, kreminio sūrio pertepimas.
Sudėtyje naudojami špinatai papildomo skonio nesuteikia, o natūraliai nudažo biskvitą.
Tortas špinatų (6,46%). Sudedamosios dalys: tepamasis sūris (varškės sūris, pieno baltymai, nugriebto pieno milteliai, kvapioji medžiaga (yra pieno), druska, tirštiklis: saldžiųjų ceronijų derva, pupenių derva; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis), kiaušiniai, raudonų uogų tyrė (raudonųjų uogų (90%): avietės, braškės, vyšnios, juodieji serbentai; cukranendrių cukrus), kvietiniai miltai, cukrus, špinatai, cukraus pudra, rapsų aliejus, grietinėlė, kepimo milteliai (tešlos kildinimo medžiagos (difosfatai, natrio karbonatai), kvietiniai miltai), pektinas NH (tirštikliai: amidintas pektinas E44ii, stabilizatorius natrio difosfatas E450i, dekstrozė, antioksidantas trikalcio fosfatas E34iii), druska.
Grynasis kiekis aptariamas individualaus užsakymo metu.
Laikymo sąlygos: laikyti 0 – (+6)°C. Vengti tiesioginių saulės spindulių.